Säkra din ridning med airbag

Jag driver WowRide Stockholm tillsammans med min dotter Agnes. Som de flesta ryttare vet vi hur oemotståndligt det är med en snabb galopp eller att skutta över ett hinder i skogen. Samtidigt har vi funderat mycket på säkerheten och hur man kan minska risken för skador om olyckan skulle vara framme. En sak vet alla hästälskare: ryttare ramlar av förr eller senare, hur skickliga och rutinerade vi än är. Och då gäller det att vara förberedd. Efter en del efterforskningar intresserade vi oss för Hit-air säkerhetssystem som är designad för att kombinera det bästa tänkbara skyddet med en snygg och smidig design. Vi rider aldrig ut utan vår väst!

Sedan 20 år arbetar jag som läkare i Stockholm .  Självklart har mitt yrke gjort mig lite mer uppmärksam på riskerna med ridning men samtidigt vet jag liksom ni att glädjen i sporten uppväger det mesta. Rid så säkert du kan!

Hälsningar Pauline Raaschou

hit-air för proffs och motionärer

Produkter WowRide Stockholm