Silvermedalj till Greta och Elmo

SILVERMEDALJ TILL GRETA OCH ELMO
WowRide gratulerar ekipaget till en fantastisk insats i distriktsmästerskapen för juniorer 17-18 juli i Flyinge!
Vi fick en kommentar från den stolta medaljvinnaren:
”Det är en sån enorm glädje att veta att även om det är en lång väg att gå så gör jag jobbet själv. Det här var Elmos första H90. Även om han är en väldigt talangfull häst så har det har varit mycket jobb med en så ung häst för mig som är 14 år och kommer från ponny. Elmo har ju varit lite ungdomligt busig så vi har kämpat hårt för att bara kunna genomföra alla discipliner. Jag har haft tillgång till duktiga fälttävlanstränare och det är jag väldigt tacksam över. Även om resultatet i sig inte var det bästa så vet jag att vi kan och jag lär mig så mycket på vägen.

Tack till mina sponsorer som tar så bra hand om mig!”​
– Greta Frodin

GRATTIS till medaljen, greta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *